jueves, 11 de octubre de 2018

Circular

  

                                                 


Apreciades famílies, divendres 19 d’octubre, com cada any, volem celebrar el dia de les Verges amb una degustació de bunyols  que es farà gràcies a la col·laboració dels pares i mares dels alumnes de sisè, de l’AMIPA  i de l’escola.
El preu serà: 1,50 € per als alumnes d’Ed. Infantil (3 bunyols +1 lacao) i 2,50 €  per als alumnes d’Ed. Primària (5 bunyols+1 lacao) que  podeu anar pagant al tutor/a dels  vostres fills durant la setmana. Tota la recaptació anirà destinada al viatge d’estudis dels nins i nines  de sisè de primària.
A la 13:30h es vendran bunyols a les famílies que en vulguin comprar.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i BON PROFIT.
Santa Ponça, 11 d’octubre de 2018.



Apreciadas familias,  el viernes 19 de octubre, como cada año, queremos celebrar el día de “les Verges” con una degustación de buñuelos que se hará gracias a la colaboración de los padres y madres de los alumnos de sexto, del  AMIPA y del colegio.
El precio será: 1,50 € para los alumnos de Ed. Infantil (3 buñuelos+1 lacao) y 2,50 €  para los alumnos de Ed. Primaria (5 buñuelos+1 lacao) que  podéis ir pagando  al tutor/a de vuestros hijos durante la semana. Toda la recaudación irá destinada al viaje de estudios de los niños y niñas de sexto de primaria.
A la 13:30h se venderán buñuelos a las familias que quieran degustarlos.
Muchas gracias por vuestra colaboración y BUEN PROVECHO.
            Santa Ponça, 11 de octubre de 2018.

No hay comentarios:

Publicar un comentario